Menu
A+ A A-

NIEUWS

Expositie Schaapskooi

Mijn expositie reist naar de volgende locatie. Vanaf volgende week zaterdag (28 september) hangen mijn foto's voor twee maanden in het natuurcentrum 'De Schaapskooi' in Schoonrewoerd.
Meer informatie over de openingstijden e.a. vindt u op de website www.natuurcentrum.nl

Expositie Leenderhof

Mijn expositie 'Nature's Magic Moments' hangt nu in Leende, in het zorgcentrum Leenderhof. Niet alle beelden zijn gelijk aan mijn vorige expositie in Valkenswaard.
De expositie is te bezichtigen tot begin 23 augustus. Openingstijden: elke dag van 9.00 tot 17.00 uur.

Expositie Nature's Magic Moments

Vanaf nu hangt mijn tentoonstelling 'Nature's Magic Moments' in het zorgcentrum Taxandria in Valkenswaard. De tentoonstelling is te bezichtigen tot begin juni. Openingstijden expositie: elke dag van 9.00 tot 17.00 uur.


'Nature's Magic Moments' is een kleine portfolio van mijn werk: van landschap, wildlife en macro tot abstract. Gemaakt in het hoge noorden (Spitsbergen) tot de Falklandeilanden in het subantarctisch gebied.

Stapelfelder Fototage 2013 nabeschouwing

Foto: Willi RolfesDe 'Stapelfelder Fototage' zijn weer achter de rug. Het was een erg inspirerend en gezellig weekend. Mijn hartelijke dank gaat uit naar Willi Rolfes en Dr. Martin Veltes voor de geweldige organisatie! Klik op de foto om de nabeschouwing te lezen.

Alle referenten op een rij. Foto: Matthias Niehues
Het volgende festival is van 14 tot 16 februari 2014, ook dit festival zal weer meer dan de moeite waard zijn. Wees er snel bij want het is zo uitverkocht.

Stapelfelder Fototage 'Inspiration Natur' 2013

Van 15 tot 17 maart worden voor de tweede keer de 'Stapelfelder Naturfototage' in Duitsland gehouden. Het is een interessant en leerzaam natuurfotofestival. Ik voel me vereerd dat ik deel mag uitmaken van de referenten en zal een presentatie geven over mijn eigen stijl in de natuurfotografie.